Bruiloften

Jullie gaan trouwen, wat geweldig! Van harte gefeliciteerd! Ik klik op de mooie, spontane momenten van jullie trouwdag, zodat jullie dit later kunnen herbeleven. Je bruiloft is de dag van je leven en hier mag niets aan ontbreken. Een bruiloft bestaat uit veel mooie momenten zoals het aantrekken van je jurk, papa’s waterige ogen als hij voor het eerst zijn dochter in haar trouwjurk ziet en de neefjes en nichtjes die stiekem van de taart snoepen. Ik ga voor de spontane foto’s waarvan je later ultiem kan terug genieten.

Bij de trouwreportage zal ik jullie op een relaxte manier aansturen, zodat jullie ook een beetje kunnen bijkomen van wat er zojuist allemaal gebeurd is. Ik vind het belangrijk dat dit een leuk onderdeel van jullie dag is en dat deze zeker niet saai, ongemakkelijk of mega geposeerd is.

Om dit doel te bereiken werk ik altijd met makkelijke poses in combinatie met een goed gesprek of opdrachtjes. Bijvoorbeeld met vragen als  ‘Wie het meest… bla bla bla’ tot aan een stukje wandelen. Met de fotoshoot wil ik dat jullie in elkaars ogen kijken en nog eens extra beseffen dat jullie gaan trouwen of getrouwd zijn.

Het belangrijkste voor mij is dat jullie dag onvergetelijk word en daarom doe ik er alles aan om jullie helemaal op je gemak te stellen. Zowel tijdens de trouwdag met een fijne en relaxte fotoshoot, als door vooraf even kennis te maken door een telefoontje of een theetje bij jullie thuis.

Ik vertel jullie graag meer over mezelf en mijn werkwijze tijdens een kennismakingsgesprek.


Wat krijgen jullie?
Jullie krijgen van mij een trouwreportage met de mooiste foto’s van jullie trouwdag. De hoogtepunten zoals de ceremonie en het aansnijden van de taart, maar ook het moment waarop het bruidspaar helemaal los gaat tijdens het feest.
De foto’s krijgen jullie aangeleverd via een digitale link en op een persoonlijke USB-stick, hierdoor heb je je foto’s zonder watermerk en met de hoogste resolutie.


Inclusief:

– Bewerking van de foto’s.

– Alle foto’s ontvang je in hoge resolutie en zonder watermerk.

– Een ruime selectie aan foto’s.

– Digitaal aangeleverd + een persoonlijke USB stick (t.w.v. 20,-)

– Aanlevering binnen 2 weken.


De prijs hangt af van het aantal uur dat ik gevraagd word om te fotograferen. Dit hangt natuurlijk af van wat jullie gefotografeerd willen hebben. Is dit alleen de ceremonie of het feest? Dan boek je minder uren dan wanneer ik moet fotograferen vanaf het begin dat het pak aan- en weer uitgetrokken wordt.

1 uur reportage €195 > ongeveer 25 foto’s
2 uur reportage €295 > ongeveer 50 foto’s
3 uur reportage €395 > ongeveer 75 foto’s
4 uur reportage €495 > ongeveer 100 foto’s
5 uur reportage €595 > ongeveer 200 foto’s
6 uur reportage €695 > ongeveer 250 foto’s
7 uur reportage €795 > ongeveer 300 foto’s
8 uur reportage €895 > ongeveer 400 foto’s
9 uur reportage €995 > ongeveer 450 foto’s
10 uur reportage €1095 > ongeveer 500 foto’s
Alle prijzen zijn inclusief btw