Ik help jullie graag door het delen van mijn ervaringen met andere ondernemers. Met de bedrijven die ik hieronder uitlicht en aanraad heb ik goed samen kunnen werken. Ik hoop dat ik jullie hiermee een stapje dichter bij het totaal plaatje kan brengen.

Allround DJ Service

Een volle dansvloer is met Allround DJ Service 100% verzekerd. Vooraf kijkt Allround DJ Service samen met jou naar welke muziek en DJ show het beste bij jou passen. Allround DJ Service draait al meer dan 10 jaar en heeft daardoor ook enorm veel ervaring op verschillende soorten feesten en partijen. Van bruiloft tot een hardstyle verjaardagsfeestje alles is mogelijk.

Ook voor leuke extra’s zoals: een photobooth, de magic mirror, uplighters, sparkulars, een verlichte dansvloer, verlichte LOVE letters, led foam sticks, confetti kanonnen en aircones kun je bij Allround DJ Service terecht.

Ik werk al ruim twee jaar samen met Allround DJ Service en ik heb tot nu toe alleen maar toffe feestjes en blije klanten gezien. 

Ze krijgen zelfs de persoon die altijd zegt ‘ik-ben-niet-zo’n-danser’, toch lachend op de dansvloer, dat is de trots van Allround DJ Service. Wil jij van jouw feest een knal feest maken? Ga dan naar de website en vraag een vrijblijvende offerte aan! www.allrounddjservice.nl

TIP! Vul bij het aanvragen van de offerte de volgende code in: FOTOFLEUR

Time Out

Concepts, events en verhuur

Een bruiloft is een van de mooiste momenten in je leven, een dag waarop alles om jou en je geliefde moet draaien. Wij begrijpen dat je je op deze dag bijzonder wilt voelen. Daarom bieden we unieke en verrassende bruiloften aan, op locaties die voor jullie speciaal zijn. Van je eigen tuin tot een idyllisch weiland of een schilderachtige boerenschuur – de mogelijkheden zijn eindeloos. We transformeren elke ruimte tot een unieke trouwlocatie die perfect past bij jullie persoonlijkheid.

Of je nu houdt van strak wit, Bohemian chic of een andere stijl, wij hebben het juiste meubilair en decoratie om jouw droombruiloft tot leven te brengen. Van elegante stoelen tot kleurrijke bloemarrangementen – wij zorgen dat elk detail perfect aansluit op jouw visie.

Het plannen van je eigen bruiloft kan een behoorlijke uitdaging zijn en veel tijd in beslag nemen. Maar waarom zou je stressen als je de organisatie ook aan ons kunt overlaten? Wij hebben de ervaring en expertise om alles tot in de puntjes te regelen, van de catering tot de tentenbouw. Samen lopen we ons stappenplan door, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Jouw enige taak? Genieten van de voorbereiding en jullie speciale dag!

Voor meer informatie ga naar de website: www.timeout.nl

Kun jij nog iemand gebruiken die de styling en deocratie van jouw event of bruiloft kan regelen? Neem dan zeker even contact op met Atelier de gouden hen!

Voor meer informatie ga naar de website: https://atelierdegoudenhen.nl/

Atelier de Gouden hen

Atelier de gouden hen is de finishing touch voor elk event en bruiloft! Met de tofste decoratie items, bijzonder bloemwerk en styling die geheel op maat wordt gemaakt, kunnen wij het voor u verzorgen en creëren! 

Rosan heeft de styling gedaan voor mijn eerste bruiloft die ik moest fotograferen. Ze is een hele fijne en lieve vrouw en heeft veel oog voor detail. Ik mocht haar ook helpen met het maken van wat toffe foto’s voor haar nieuwe website.

atelier de gouden hen