Voor een begin of uitbreiding van je portfolio heb je goede professionele foto’s nodig. Er wordt in een ontspannen sfeer foto’s gemaakt die helemaal laten zien wie jij bent. Jouw portfolio is tenslotte je visitekaartje waarmee je je klanten nieuwsgierig naar je moet maken.

Deze fotoshoot is niet speciaal voor degene die de modellenwereld in willen of er al in zitten, maar ook voor degenen die gewoon leuke foto’s van zichzelf willen hebben. Ben je bijvoorbeeld Influencer, dan kan je ook deze fotoshoot boeken.

Bang zijn dat je niet goed op de foto staat is helemaal niet nodig, want poseren hoeft niet. Ik ga tijdens het shooten gewoon door met het gesprek en vraag je tijdens het shooten een aantal dingen om te doen, zodat je de camera helemaal vergeet.

Je ontvangt alle foto’s met watermerk, waaruit je zelf de 12 of 24 (hangt af van welk pakket je kiest)  favorieten kunt kiezen. Zodra je deze hebt doorgegeven ontvang je de bewerkte foto’s zonder watermerk en hoge resolutie digitaal. Mocht je extra foto’s willen kopen is dit per foto €3,50.

Het is ook mogelijk om je foto’s ook op een USB-stick te ontvangen, dit is €20,- extra.

Pakket 1
– +/- 60 minuten
– 25 foto’s naar keuze
– Elke extra foto kost €3,50 per stuk.
– Locatie naar keuze
– Alle foto’s ontvang je in hoge resolutie en zonder watermerk.
– Foto’s worden digitaal aangeleverd, u ontvangt een link met foto’s met hoge resolutie.
– Exclusief reiskosten, deze zijn €0,22 cent per kilometer. Voor fotoshoots in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht worden geen reiskosten berekend.

€95,- incl. btw

Pakket 2
– +/- 120 minuten
– 50 foto’s naar keuze
– Elke extra foto kost €3,50 per stuk.
– Locatie naar keuze
– Alle foto’s ontvang je in hoge resolutie en zonder watermerk
– Foto’s worden digitaal aangeleverd, u ontvangt een link met foto’s met hoge resolutie.
– Exclusief reiskosten, deze zijn €0,22 cent per kilometer. Voor fotoshoots in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht worden geen reiskosten berekend.

€145,- incl btw

Wil jij shooten met een studio achtergrond, dan komt er €25,- bij het pakket erbij. Geef dit duidelijk aan bij het aanvragen van jouw offerte.

Wat kun je van mij verwachten?

Als fotograaf leg ik de mooie en spontane momenten in het leven vast. Je kunt mij boeken voor jullie bruidsreportage, familiereportage, evenementreportage, portret foto’s en foto’s van jullie verliefde koppies. 

– Legt het echte beeld vast, een fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geen stijve ‘say cheese’ beelden maar foto’s die precies laten zien wie jij echt bent.

– Bang zijn dat je niet goed op de foto staat is helemaal niet nodig, want poseren hoeft niet. Ik ga gewoon door met het gesprek tijdens het shooten en daag je uit met kleine opdrachtjes zodat je de camera helemaal vergeet.

– Onopvallende fotograaf, perfect voor als je eigenlijk liever niet op de foto gaat.

– Je krijgt de foto’s in groot formaat, zo kun je deze nog laten afdrukken en/of naar familieleden versturen.

– Geen maximum aantal foto’s, ik schiet altijd lekker door, zodat ik geen moment mis.

– Een snelle levering van de foto’s, namelijk ongeveer 3 weken.

– Een gratis kennismakingsgesprek.

– Betaalbare fotograaf