Vul hiernaast het formulier in om contact met mij op te nemen. Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de Algemene voorwaarden. 

De betaling dient te worden voldaan binnen 14 dagen na afloop van de fotoshoot, voordat je de beelden ontvangt.

Vragen? Stuur mij dan gerust een mailtje of een berichtje op één van mijn socials.

  Hoe ziet een fotoshoot bij Fleur Stolk Fotografie eruit?

  01 - Kennismaking

  Als eerste vind ik het altijd erg fijn om een paar dagen voor de fotoshoot even gezellig te appen met de klant, zodat als we elkaar voor het eerst ontmoeten het niet meteen ongemakkelijk is. De klant vertelt mij wat voor soort foto’s die wilt/in gedachten heeft en vervolgens gaan we samen brainstormen over de sfeer, locaties, outfits en wat voor soort foto’s je na afloop wilt hebben. Aan de hand hiervan plannen we een datum in voor de fotoshoot.

  02 - Moodboard

            Bij de kennismaking laat de klant meestal al een beetje weten wat hij/zij voor soort foto’s wilt. Ik vraag dan ook altijd of hij/zij ideetjes wilt zoeken op Pinterest en die naar mij wilt sturen. Aan de hand van deze ideetjes maak ik een moodboard ter inspiratie van bijvoorbeeld poses.

  03 - Locatie

            Het zoeken van een locatie is niet het makkelijkste. Ik bespreek vaak al met de klant tijdens de kennismaking waar hij/zij vandaan komt en wat het makkelijkste is qua locatie om te shooten. We komen altijd uit een toffe locatie en 9 van de 10 keer is het nog leuker dan verwacht.

  Mijn favoriete foto spot is Rotterdam. Ik ken een aantal toffe locaties in Rotterdam om jouw foto’s te schieten. Zelf mag je natuurlijk ook met een leuke locatie komen, het is tenslotte jouw fotoshoot.

  04 - Shoot time!

            Op de dag van de fotoshoot spreek ik altijd ergens af met de klant. Meestal ga ik eerst een stukje wandelen of reizen met de klant, zodat het gesprek een beetje gaat lopen en de klant zich ontspannen gaat voelen. Heel vaak zeggen klanten “Ik ben helemaal niet fotogeniek!” maar dat hoeft ook helemaal niet! Spontane foto’s zijn juist het leukste!

  05 - Multi inzetbaar

           Tijdens de fotoshoot maak ik verschillende soorten foto’s. Denk aan close-ups, portretten, detail en overzicht. Door deze gevarieerde beelden kun je ze overal op gebruiken denk aan social media zoals Instagram, maar je kan ze ook gebruiken voor bijvoorbeeld je CV.

  06 - Na de fotoshoot

           Na afloop van de fotoshoot bespreek ik altijd met de klant wanneer ik ongeveer ga kijken naar de foto’s en wanneer ik ze ongeveer af heb om op te sturen. Ik verstuur de foto’s meestal maximaal 1,5 week later, maar dat is mij nog nooit overkomen ;))