Hee daar!

Mijn naam is Fleur, een enthousiaste fotografe uit de omgeving van Rotterdam. Ik word vaak beschreven als spontaan, gezellig en heel erg creatief. Ik studeer voor interieuradviseur, maar ik wil ook graag later iets met fotografie gaan doen.

Mijn passie voor fotografie begon in de eerste corona lockdown in 2020. Ik begon met een oude camera van mijn ouders en al gauw vond ik het zo leuk dat ik een eigen camera kocht. Doordat ik veel foto’s deelde op mijn social media, kwam ik erachter dat het veel aandacht kreeg en maakte ik mijn eigen gratis website. Totdat op een dag Drechthosting vroeg of ik een echte officiële eigen website wilde, daar zei ik natuurlijk geen nee tegen.

Ik vind mijn rust in fotograferen en vind het leuk om mensen blij te kunnen maken door hun mooie, spontane momenten vast te leggen. Hoe ik ben als persoon zie je erg terug in mijn fotografie. Rustig, geordend, maar ook specifiek. Met de foto’s die ik maak wil ik graag andere mensen blij maken en laten zien hoe mooi sommige dingen kunnen zijn.

Ik kijk ernaar uit om jullie vanachter mijn camera te ontmoeten!

logo
Fleur
Behind the scenes
Wat kun je van mij verwachten?

Als fotograaf leg ik de mooie en spontane momenten in het leven vast. Je kunt mij boeken voor jullie bruidsreportage, familiereportage, evenementreportage, portfolio foto’s en foto’s van jullie verliefde koppies. Mijn recente werk zie je hier beneden afgebeeld.

– Legt het echte beeld vast, een fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Geen stijve ‘say cheese’ beelden maar foto’s die precies laten zien wie jij echt bent.

– Bang zijn dat je niet goed op de foto staat is helemaal niet nodig, want poseren hoeft niet. Ik ga gewoon door met het gesprek tijdens het shooten en daag je uit met kleine opdrachtjes zodat je de camera helemaal vergeet.

– Onopvallende fotograaf, perfect voor als je eigenlijk liever niet op de foto gaat.

– Je krijgt de foto’s in groot formaat, zo kun je deze nog laten afdrukken en/of naar familieleden versturen.

– Geen maximum aantal foto’s, ik schiet altijd lekker door, zodat ik geen moment mis.

– Een snelle levering van de foto’s, namelijk ongeveer 3 weken.

– Een gratis kennismakingsgesprek.

– Betaalbare fotograaf